Elixir plejeprodukt baseret på Effektive Mikroorganismer (EM Teknologi)

EM blev udviklet i Japan i 1990 og er sidenhen blevet en globalt benyttet teknologi. Det består af en unik sammensætning af forskellige gavnlige bakterier (mere end 80 arter), som i test har vist sig uskadelige overfor mennesker og dyr. Fordi EM indeholder så høj en diversitet af mikrober, kan teknologien benyttes i et meget bredt omfang.

Bakterier ses ofte som noget skadeligt, men en lang række bakterier er nødvendige og gavnlige for hudens modstandskraft overfor skadelige bakterier. Bakterierne er levende, og virker derfor probiotisk. Det er også årsagen til at der i disse plejeprodukter er tilsat melasse, der virker som føde til bakterierne.

Ved at benytte plejeprodukter baseret på effektive mikroorganismer understøtter du hudens evne til at modstå dårlige bakteriers negative påvirkninger.

Tilfører hud, pels og hove gavnlige bakteriestammer, der understøtter modstandskraften overfor skadelige bakterier. Særligt velegnet efter desinficering hvor gavnlige bakterier fjernes såvel som dårlige.

Til heste som stamper i vinterperioden, mister man og hale om sommeren, sitren og irritation i pelsen – ved mudrede folde og fugtigt vejr. Kan også bruges til hunde med rødligt maveskind.

Vægt 0,250 kg
Sammensætning:

Vand, rørsukkermelasse, effektive mikroorganismer (levende gavnlige bakterier)