Hvis din hest mangler muskelfylde, har svært ved at holde huld eller endda skal øge vægten, så er Nordic Building Rice effektiv og med hurtige resultater. Produkter består af 100 % stabiliseret risklid, uden tilsat calciumcarbonat for at sikre at optaget af næringsstoffer sker mest effektivt.

Risklids fantastiske egenskaber

Nordic Building Rice er skånsomt forarbejdet, for at få et stabilt førsteklassesfoder. Det har et højt indhold af naturlig E- vitamin og organisk bundne vitaminer og antioxidanter. Nordic Building Rice består af helt rent stabiliseret risklid der først og fremmest er letfordøjeligt men også stabiliserer stofskiftet på celleplan, og fordelagtiggør muskelsætning frem for sukker og fedtdeponering. Det har et højt indhold af sunde plantefedtstoffer, er rig på protein, kostfibre, vitaminer og mineraler.

Energirigt tilskud til sportsheste

Nordic Rice er god til muskelopbygning og muskelrestitution hos præstationsheste da den indeholder gamma oryzanol der oftest omtales som naturens eget steroid og da den indeholder et naturligt høj andel E-vitamin der forbedrer udskillelse af affaldsstoffer af muskelcellerne efter arbejde. Nordic Building Rice er et let fordøjeligt tilskud, som har et højt indhold af kalorier og protein og med den søde smag er det et oplagt tilskud for at tilføre foderenheder. Den hjælper med at reducere kolesterol og har en effektiv virkning på den samlede vægtøgning. Den energi der tilføres via Nordic Building Rice frigives 8-10 timer efter indtag, og sikrer forbedret udholdenhed deraf.

Opbevaring og holdbarhed

Da Nordic Horse produkterne er 100% naturlige og uden tilsætningsstoffer, er den korrekte opbevaring vigtig for holdbarheden. Nordic Building Rice bør opbevares tørt, køligt og ikke i direkte sollys – gerne i en lukket beholder.

Undgå helst at foderet har en lang liggetid i stalden inden det anvendes.

Vægt 20 kg
Anvendelse

Til sportsheste med behov for supplerende foderenheder
Tildeling af stabil og udholdende energi
Rig på naturlig E-vitamin der letter restituering efter arbejde
Muskelopbyggende effekt, og nedsætter dannelsen af sukker og fedtdepoter
Med sunde fedtsyrer der har vist sig effektiv ved reproduktionsevnen
Nordic Rice er et 100 % rent tilskudsfoder uden konserveringsmidler, melasse eller korn.

Nordic Horse tester selvfølgelig altid de ris vi bruger for pesticider og pesticide-rester, ligesom de ris vi anvender er uden GMO.

Foderanvisning

Heste i let-moderat træning: 400-500 gram dagligt.
Heste i hård træning: Op til 1000 gram dagligt.
I forbindelse med vægtøgning: 500-1000 gram dagligt.

Sammensætning

100% ren stabiliseret risklid, pelleteret

Indholdsstoffer

Råfedt 16,6 %
Råprotein 13,7 %
Fordøjeligt råprotein 11,8 %
Råaske 8,2 %
Råfibre 8,1 %
Tørstof 89,7 %
Stivelse 19,1 %
Sukker 7,5 %
Fosfor 1,86 %
Kalium 1,73 %
Natrium 0,1 %
Magnesium 0,76 %
Lysin 0,55%
Methionin 0,22%
Calcium 0,07 %
Energi (DE) 1,16 FE/Kg

Sporstoffer pr. kg

Jern 145 mg
Mangan 144 mg
Zink 44,0 mg
Kobber 5,3 mg
Jod 0,15 mg
Selen 0,10 mg
Cobalt 0,1 mg