AVEVE Fiber Mix er en græs- og urteblanding der kombinerer Timothegræs og urten Esparsette tilsat hørfrøolie. Denne kombination gør det til et lækkert og blødt alternativ til den velkendte lucerne, og stadig med masser af smag, tyggetid og beskæftigelse i. Et lavt indhold af sukker og stivelse gør AVEVE Fiber Mix ideelt til alle typer heste hvor man ønsker at forlænge tyggetiden og stimulere spytproduktionen. Øget tyggetid og spytproduktion fremmer hestens egen evne til at regulere mavesyre, og er generelt gavnligt for hele fordøjelsens funktion. AVEVE Fiber Mix har et lavt kalorieindhold og er ikke tilsat vitaminer og mineraler, derfor kan det kombineres med en hvilken som helst foderplan.
AVEVE Fiber Mix kan, sammen med en god vitamin- og mineralblanding, med fordel, fungere som eneste krybbefoder til meget nøjsomme heste.

  • Grovfoder af Timothegræs og Esparsette, tilsat hørfrøolie
  • Lavt indhold af sukker og stivelse
  • Blød og strukturrig, stimulerer tyggetiden
  • Ideel til nøjsomme heste, eller som supplement til det sædvanlige foder
Vægt 12 kg
Foderanvisning:

0,1 – 3 kg/dag, afhænging af formål, hestens huld og træningsintensitet. Der er dog ikke nogen maksimumdosering, da Fiber Mix udelukkende består af grovfoder uden tilsætningsstoffer

Sammensætning:

Snittet timothegræs, esparsette, hørfrøolie

Indhold:

Råprotein (%) 8,5
Råfedt (%)

5,5
Fibre (%)

30
Stivelse (%)

under 1
Sukker (%)

Under 5
Energi (FE/kg) 0,48