Mashen har et højt indhold af letfordøjelige fibre, der udnyttes godt af hesten, og som giver en langsomt frigivet energi.
En unik blanding af botaniske elementer er tilsat mashen og de har flere gavnlige egenskaber ift. hestens sundhed. De botaniske elementer består af rosmarin, bukkehorn, mynte, brændenælde samt presserester fra druer og oliven. Denne urteblanding bidrager til foderets gode smag. ¨

Mashen har en høj vandabsorberende kapacitet, hvilket bidrager til hestens væskebalance. HorsePro Fiber Mash kan anvendes som et ekstra måltid ved hårdere træning, eller erstatte et måltid efter behov. Perfekt til lange varme stævnedage.

Ved opblanding i varmt vand danner sojaskallerne, roepillerne og grønpillerne en lind og geleagtig konsistens, der hjælper til en god fordøjelse og er skånsom for tarmsystemet.

Vægt N/A
Foderanvisning:

Hurtig at tilberede! Må ikke udfodres tørt. 1 del mash skal opblødes i 2-3 dele varmt eller koldt vand. Varmere vand vil medføre en hurtigere opblødning, hvor vi anbefaler 70-80 grader varmt vand. Efter nedkøling er foderet klar til udfodring.

Sammensætning:

Sojaskaller, Roepiller, Grønpiller, Solsikkeskråfoder, Roemelasse, Vegetabilsk Olie, Monocalciumfosfat, Foderkridt, Fodersalt, Urteblanding

Næringsstofprofil Pr. kg.:

FE 0,85
Ford råprotein, % 6,9
Ford cellevægge, % 50,5
Stivelse % 0,5
Sukker % 5,4
Fedtsyrer % 3,9

Analytiske bestanddele:

10,4 % Råprotein
5,0 % Råfedt
26,2 % Træstof
8,3 % Råaske
1,14 % Calcium
0,60 % Fosfor
0,24 % Natrium
0,22 % Magnesium