HorsePro Fiber er et pillefoder med et koncentreret energiindhold – helt uden stivelse fra korn.  Blandingen er baseret på letfordøjelige fiberråvarer, hvilket giver hesten den bedst mulige udnyttelse af foderet samtidigt med at den stimulerer den sunde mikroflora i tarmen.

Energien i fiberpillen kommer udelukkende fra fedt og letfordøjelige fibre. Foderet er derfor særligt velegnet til heste der ikke tåler for meget sukker og stivelse.

HorsePro Fiber er det lette alternativ til fodring med opblødte roepiller og grønpiller, da produktet allerede indeholder disse og ydermere er der tilsat omega-3-holdige hørfrø, der understøtter en sund og blank pels. Selv de mest kræsne heste plejer at elske vores fiberpiller.

Vægt 20 kg
Foderanvisning:

Foderet er ikke tilsat vitaminer eller mineraler, og kan derfor gives efter behov. Det anbefales af hesten får vitaminer og mineraler ved siden af, eller igennem et andet tilskudsfoder.

Kan gives i tør eller opblødt form. I tør form anbefales det højest at tildele 100g/100 kg kropsvægt pr. måltid. Opblødt kan der gives op til 200g/100 kg kropsvægt pr. måltid.

Hvis din hest er forslugen, bør du opbløde foderet eller tildele lucerne sammen med Fiber for at øge tyggetiden.

Sammensætning:

Sojaskaller, Hvedeklidpiller, Maltpiller, Roepiller, Grønpiller (græs), Rapskagefoder, Vegetabilsk olie, Hørfrø, Monocalciumfosfat, Fodersalt, Foderkridt.

Næringsstofprofil:

FE 0,88
Ford råprotein, % 7,8
Ford cellevægge, % 46,4
Stivelse % 3,3
Sukker % 4,1
Fedtsyrer % 5,1

Analytiske bestanddele:

11,3 % Råprotein
6,4 % Råfedt
24,1 % Træstof
7,3 % Råaske
0,90 % Calcium
0,60 % Fosfor
0,30 % Natrium
0,23 % Magnesium