HorsePro Fiber Plus er en videreudvikling af den originale fiberpille og kan supplere eller helt erstatte korn i hesten daglige foderration. Energien kommer udelukkende fra hørfrø, olie og letfordøjelige fibre.

Det høje indhold af oliehørfrø bidrager udover med kalorier også med gode sunde omega-3-fedtsyrer, der har en positiv indflydelse på hestens almene trivsel.  Blandingen er ligeledes tilsat velsmagende urter som rosmarin, mynte og brændenælde samt bukkehorn, drue- og olivenkvas. Disse elementer har antioxidant effekt, der yderligere forstærkes ved tilsætning af E-vitamin, som hjælper musklerne med at restituere og mindske muskelstivhed efter hårdere træning. Tilsat ølgær har et højt indhold af B-vitaminer og har en positiv effekt på pels og hove.  Stivelses- og sukkerindholdet i Horsepro Fiber Plus er ekstremt lavt og blandingen kan derfor trygt anvendes til heste der ikke tåler for meget af dette.

Vægt 20 kg
Foderanvisning:

Foderet er ikke tilsat vitaminer eller mineraler, og kan derfor gives efter behov. Det anbefales af hesten får vitaminer og mineraler ved siden af, eller igennem et andet tilskudsfoder.

Kan gives i tør eller opblødt form. I tør form anbefales det højest at tildele 100g/100 kg kropsvægt pr. måltid. Opblødt kan der gives op til 200g/100 kg kropsvægt pr. måltid.

Sammensætning:

Sojaskaller, Maltpiller, Hørfrø, Vegetabilsk olie, Klidpiller, Grønpiller, Roepiller, Ølgær, Roemelasse, Monocalciumfosfat, Foderkridt, Fodersalt, E-vitamin, Urteblanding

Næringsstofprofil Pr. kg.:

FE 1,00
Ford råprotein, % 8,2
Ford cellevægge, % 42,0
Stivelse % 3,7
Sukker % 4,3
Fedtsyrer % 10,1

Analytiske bestanddele:

11,7 % Råprotein
12,3 % Råfedt
21,9 % Træstof
6,98 % Råaske
0,95 % Calcium
0,48 % Fosfor
0,22 % Natrium
0,21 % Magnesium

Tilsætningsstoffer, tilsat pr. kg:

100 i. e. E-vit 3a700 all-rac-alfa-tokoferylacetat