Nordic Ølgær piller hjælper hesten med at vedligeholde en sund tarmflora, hestens fordøjelsessystem styrkes så den optager det øvrige foder korrekt.  Effektivt tilskud til heste der har mave/tarm problematikker.

Nordic Ølgær piller har et naturligt højt indhold af B-vitaminer og er derfor et meget effektivt tilskud til heste med hov, hud og pels problematikker samt i fældningsperioderne.

Nordic Ølgær Piller fremstilles altid på frisk flydende ølgær, da dette sikrer et kvalitetsprodukt hver gang. Ølgæren forarbejdes i en topmoderne tørringsproces, som behandler ølgæren yderst blidt. Denne særlige skånsomme bearbejdningsmetode, hvor ølgæren forsigtigt presses til piller, uden nogen form for andre tilsætningsstoffer, gør at dette produkt altid er af højeste kvalitet. Det sikrer samtidigt, at gærkulturen bevarer hele deres fulde virkning. At denne ølgær er lavet i en pelleteret form, sikrer at produktet ikke støver, og derved ikke er til gene, for de heste der kan have problemer med dette. Desuden gør den pelleterede form, at Nordic Ølgær Piller er lettere at dosere og langt de fleste heste vil gerne spise dem.

Nordic Ølgær Pillers værdifulde sammensætning af vitaminer, aminosyrer, enzym- og sporstofniveau gør, at den ikke kun er en næringsstofs- og proteinleverandør, men et komplet produkt med ernærings- og præbiotisk virkning.

Nordic Ølgær Piller vedligeholder en sund tarmflora, som hjælper hesten til bedre at kunne fordøje fibre, optimere optagelsen af mineraler og forbedre hestens produktion af vandopløselige vitaminer. Hestens fordøjelsessystem styrkes, så den udnytter fodret optimalt. Med sit høje indhold af B-vitaminer, har Nordic Ølgær Piller en rigtig positiv virkning på pels-, hud- og hovproblemer.

Anvendelse:

  • Som tilskud til alle heste
  • Som hjælp til at stabilisere hestens sundhed og ydeevne
  • For naturlig optimering af tarmflora og fordøjelse
  • Stabiliserer hestens blodsukker ved stofskifteproblematikker
  • Positiv virkning på pels-, hud- og hovproblemer.
  • Effektiv virkning på hårdheden og elasticiteten af hovene
  • Værdifuldt tilskud til fældnings perioderne.
  • Praktisk til heste som ikke tåler støv.

Da dette er et 100% rent naturprodukt, kan de analytiske bestanddele variere fra gang til gang.

 

Opbevaring og holdbarhed: 

Da Nordic Horse produkterne er 100% naturlige og uden tilsætningsstoffer, er den korrekte opbevaring vigtig for holdbarheden. Nordic Ølgær Piller bør opbevares tørt, køligt og ikke i direkte sollys – gerne i en lukket beholder.

Undgå helst at foderet har en lang liggetid i stalden inden det anvendes.

Vægt N/A
Foderanvisning:

Nordic Ølgær Piller blandes i hestens normale foder: 10-20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt

Pris pr dag for en 500 kg hest 4,15 kr

Sammensætning:

100% ren pelleteret ølgær (saccharomyces cerevisiae )
Uden tilsætningsstoffer.

Indholdsstoffer:

Råprotein 31,0 %
Råfifbre 9,5%
Tørstof 91,9%
Råfedt 7,0%
Råaske 6,5 %
Stivelse 4,6%
Sukker 1,2%
Lysin 1,8%
Threonin 1,4 %
Fosfor 1,0%
Kalium 0,64 %
Methionin 0,6%
Calcium 0,3%
Magnesium 0,2%
Natrium 0,1%
Jod 0,16 mg

Sporstoffer:

Jern 1610 mg
Zink 99,5 mg
Mangan 50,8 mg
Kobber 12,7 mg
Selen 0,23 mg

Variant:

3 kg, 12,5 kg